Ботушите над коляното отговарят на всеки вкус и темперамент. Тренди са

...
Ботушите над коляното отговарят на всеки вкус и темперамент. Тренди са
Коментари Харесай

4 начина да носим ботуши над коляното

Ботушите над коляното дават отговор на всеки усет и характер. Тренди са всяка зима от 70-те години насам, показани за пръв път от Gianvito Rossi и Aquazurra, а след това показани в композиция с висок ток от Gabriela Hearst и Jimmy Choo. Дизайнът на ботушите е толкоз разнороден, колкото и методите, по които можем да ги носим. Изглеждат ужасно в комбиниране с мини рокля, само че има и други комбинации, които можем да сътворим с тях. 

В комбиниране с дънки  високите също стоят доста стилно и като естествено продължение на визията. А и несъмнено стоят по-различно от това просто да сложим кецове, колкото и спортно да наподобява денимът. Ако са прилепнали по нас, ботушите могат да бъдат " доста добър другар " на бедрата ни, като ги акцентират и по едно и също време ги издължават. Не се колебайте да комбинирате с пуловер или блуза в противоположен цвят, тъй като по този начин съчетанието става по-смело. Има едно златно предписание тук обаче – не се опитваме да напъхаме крачоли на необятни дънки в ботушите, тъй като краката ни ще наподобяват неоформени и къси.



Ако заложим на пуловер, по-широк модел къси панталони и ботуш по крайници , даже да нямаме дълги крайници, ще наподобява, че са тъкмо такива. Вече не е неразрешено да носим чорапогащник под панталонките, тъй че самоуверено експериментирайте.



Високи ботуши с дълго е една от най-предпочитаните от звездите комбинации, а преди време Хейли Бийбър сподели тъкмо нея. Визията й провокира серия от мнения, а заедно с тях съчетанието се утвърди изцяло. 



С макси рокля също е доста елементарно, изключително в случай че има цепка, от която ботушите елегантно да се подават. Единственото значимо в тази ситуация е да е от по-лека материя, с цел да не стои жестоко цялата визия. Хубаво е и да пада свободно по тялото или да е с висока талия – по този метод силуетът се издължава, а в случай че изберете ботуши в изцяло друг колорит от тоалета, съчетанието ще е повече от впечатляващо. 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР